Diensten


AiZoMa Veiligheid is in staat om de diverse diensten uit te voeren. Dat kan in de meeste gevallen door mij alleen zijn maar er is ook een mogelijkheid om het team uit te bereiden met diverse vakmensen.

Veiligheidscoördinator voor festivals en evenementen De veiligheidscoördinator ondersteund de organisatie aangaande de veiligheid. Dit kan op verschillende manieren. Van afstand maar ook alle dagen ter plaatse. Voor het voortraject en/of het hele evenement. Dit is veelal maatwerk neem daarom contact met ons op.

Maken van veiligheidsplannen en beveiligingsplannen Deze plannen zijn nodig om een evenementenvergunning te kunnen aanvragen bij de gemeente. Wij kunnen deze voor iedere organisatie maken in welke vorm dan ook.

Beveiliging Beveiligingsopdrachten kunnen uitgevoerd worden voor grote maar ook kleine opdrachtgevers. Wij leveren maatwerk met beveiligers die veel ervaring hebben. Horeca, festival of een evenement alles is mogelijk. 

Centralist meldkamer Bij grote evenementen zijn er verschillende portofoonkanalen en om dat in goede banen te leiden kunnen wij uw evenement of festival ondersteunen als centralist. 

Hiernaast werken wij samen met goede partners voor EHBO en met goede gecertificeerde verkeersbegeleiders zodat wij uw totaal plaatje kunnen invullen. 


Zoals u leest bieden wij veel veiligheidsoplossingen voor ieder evenement of festival. Neem contact met ons op en dan gaan we samen de mogelijkheden bekijken.