Nieuws23 juli 2022

Dit weekend is Aizoma veiligheid aanwezig op het Splashtival en Prikmar te Grou. Tevens verzorgen wij wederom het hele zomerseizoen de avondbeveiliging op Camping 't Strandheem in Opende. 
Update juli 2022

We mogen weer! Na twee jaar lang bijna stil te hebben gezeten komt het weer op gang. We kunnen merken dat het festivalseizoen van start is gegaan. Het begon met wat kleinere festiviteiten en een paar al wat grotere festivals o.a:

Luna lichtfestival in Leeuwarden

Koningsdag in Leeuwarden 

Expeditie Next in Franeker

Kermis in Grou

box gala in Leeuwarden

Mukpop 

Dorpsfeest Woudsend en Hempens

Onze eerste grote opdracht was afgelopen weekend. Ik mocht weer als veiligheidscoördinator aan de slag bij Madnes op Ameland. De beveiliging was in handen van Aizoma Veiligheid. Het is altijd een groot feest om werkzaam te zijn op dit festival. Zorgen dat alle mensen, de skaters en bmx bikers en festivalgangers een veilig en gezellig festival beleven. Het is ons weer gelukt. Volgende weekend is ons volgende grote opdracht. Welcome to the Village. Dat zal wat anders gaan dan vorige edities. Omdat het dit jaar niet wordt gehouden in het recreatiegebied maar in de binnenstad moest het veiligheidsplan hier op aangepast worden. Uiteraard is dat gelukt en zal dit zeker weer een editie worden waarbij Aizoma Veiligheid weer garant staat voor de veiligheid van iedereen!


Juli en Augustus(27-08-2021)

Voor het tweede jaar op rij weinig evenementen begeleid in de zomer maar we hebben toch veel werk gehad op Camping 't Strandheem. Het zit er intussen op en ik kan zeggen het waren weer enerverende weken. Maar een ding hebben we wel voor elkaar gekregen de nachtrust was gegarandeerd.

Daarnaast hadden we nog een paar leuke kortere klussen de afgelopen maanden:

We hebben een avond aan de "deur" gestaan bij Meat & Eat Zeilcentrum in Grou. Normaal verzorgen we daar de veiligheid tijdens Splashtival en Prikmar maar die waren gecanceld. Nu stonden we daar i.v.m. geruchten tijdens het afgelaste skutjesilen. De dag is verder prima verlopen zonder incidenten.

Ook hebben we deze zomer een aantal evenementen mogen begeleiden in de Blokhuispoort tijdens Bajes Beach.

Hopelijk kan vanaf midden september wat meer zodat we de laatste maanden van 2021 nog wat evenementen kunnen beveiligen.

Update (14-07-2021)

Welcome to the Village is helaas gecanceld. Eerst werd de vergunning ingetrokken en daarna brachten de nieuwe corona regels roet in het eten. Jammer er zaten heel veel uren aan voorbereiding in. Na de tegenslag van het intrekken van de vergunning voor de Groene Ster hadden we onze hoop gevestigd op de nieuwe locatie(het Harmonie kwartier). Helaas konden we ook hier niet verder mee omdat de corona maatregelen weer opgeschaald werden.

Ook het Tuinfeest op 24 juli is uitgesteld door de bekende redenen. Hier komt mogelijk een vervangende datum voor.

Komende vrijdag beginnen we weer met de beveiliging van de nachten op Camping 't Strandheem.


We zijn begonnen op Camping 'T Strandheem(17-05-2021)

Afgelopen woensdag zijn we weer begonnen met de nachtbeveiliging van camping 'T Strandheem te Opende. Wij gaan er ook dit jaar weer voor zorgen dat de campinggasten van een goede nachtrust kunnen genieten op de ze mooie moderne camping.
AiZoMa Veiligheid nieuws update 15-04-2021

De afgelopen weken zijn we druk in overleg geweest met opdrachtgevers om te kijken of we nog wat voor elkaar kunnen betekenen in deze zomer. Onze agenda loopt langzaam voller dus er is weer wat geloof in leuke evenementen en festivals in het tweede deel van dit jaar.

Wij gaan deze zomer ook weer op Camping Strandheem zorgen dat het in de nachtelijke uren net zo gezellig blijft als overdag.

MadNes festival is verplaatst(15-03-2021)

Het MadNes festival is i.v.m. de corona maatregelen verplaatst naar 27, 28 en 29 augustus 2021. AiZoMA Veiligheid verzorgt hier de veiligheid als veiligheidscoördinator.

Normaal wordt dit festival altijd gehouden in het eerste weekend van juli.
VBE(15-02-2021)

Vanaf 15 februari is AiZoMa Veiligheid lid geworden van de VBE. De VBE is de branchevereniging voor het veiligheidsdomein.


ND Nummer(05-10-2020)

Vanaf 5 oktober 2020 heeft AiZoMa Veiligheid een eigen ND nummer. Ons nummer is ND5892. Wij kunnen onder dit nummer de komende 5 jaar officieel beveiligingswerk verrichten in heel Nederland.